Containers

Snel lossen vanContainers

 

De CargoPicker is de nieuwste innovatie voor het snel en efficiënt lossen van zakgoed uit containers. Met de CargoPicker lost u in een handomdraai een containerlading en bespaart u aanzienlijk op mankracht en fysieke inspanning.

 

400 koffiezakken per uur lossen is geen probleem voor de CargoPicker. Eenvoudig te bedienen en veilig in gebruik. Daarnaast is de CargoPicker eenvoudig te integreren met elk logistiek systeem. Inzetbaar in elk distributiecentrum of iedere losplaats.

 

De CargoPicker heeft de volgende voordelen:

·      Minder fysieke arbeid

·      Besparing op personeel

·      In korte tijd hoge volumes lossen

·      Overal inzetbaar

 

ROI en besparing

Naast flinke arbotechnische voordelen is er vooral ook financieel voordeel te behalen. Waar normaal 2 of 3 personen een zeecontainer lossen, doet 1 persoon dat met de CargoPicker in een handomdraai. Dankzij de scherpe prijs en forse besparing leidt dat tot een korte terugverdientijd en een hoog rendement op uw investering.

 

Offerte aanvragen

Multifunctioneel

 

Met de focus op los geladen containers heeft Maproloc Systems een lossysteem gebouwd dat uniek is in de wereld. Door het modulaire ontwerp van de CargoPicker kunnen alle soorten stukgoed worden verwerkt.

 

Offerte aanvragen

Multi mobiel

Door zijn rupsonderstel is de CargoPicker ook geschikt voor minder vlak terrein, zoals een buitenterrein. Ook snel wisselen tussen containers aan laaddocks is mogelijk. Daarvoor kan de CargoPicker eenvoudig gekoppeld worden aan vervolgtransport zoals een telescoopband of flexibele rollenbaan.

Soms is een dwarsverplaatsbare opstelling gewenst. Dit bespreken we graag op locatie. 

Offerte aanvragen
Containers Containers Containers