Containers

Snel lossen vanContainers

De CargoPicker is de nieuwste innovatie voor het snel en efficiënt lossen van zakgoed uit containers. Met de CargoPicker lost u in een handomdraai een containerlading en bespaart u aanzienlijk op mankracht en fysieke inspanning.

 

Ruim 450 koffiezakken per uur lossen is geen probleem voor de CargoPicker. Eenvoudig te bedienen en veilig in gebruik. Daarnaast is de CargoPicker eenvoudig te integreren met elk logistiek systeem. Inzetbaar in elk distributiecentrum of losplaats.

 

De CargoPicker heeft de volgende voordelen:

·      Minder fysieke arbeid

·      Besparing op personeel

·      In korte tijd hoge volumes lossen

·      Overal inzetbaar

 

ROI en besparing

Naast flinke arbotechnische voordelen is er vooral ook financieel voordeel te behalen. Waar normaal 2 of 3 personen een zeecontainer lossen, doet 1 persoon dat met de CargoPicker in een handomdraai. Dankzij de scherpe prijs en forse besparing leidt dat tot een korte terugverdientijd en een hoog rendement op uw investering.

 

 

Offerte aanvragen

Multifunctioneel

Met de focus op los geladen containers heeft Maproloc Systems een lossysteem gebouwd dat uniek is in de wereld. Door het modulaire ontwerp van de CargoPicker kunnen alle soorten stukgoed worden verwerkt.

Offerte aanvragen
Multifunctioneel
Containers Containers Containers