Wie zijn wij

Wie zijn wij

 

Voor de ontwikkeling van de CargoPicker is door Anton Adelerhof destijds Maproloc Systems opgericht. Met de intentie vooruitstrevende oplossingen te bieden in logistieke omgevingen. Ontwikkelingen in de markt volgen wij op de voet, wij luisteren goed naar de klant en anticiperen daarop. Als dit u aanspreekt, zoek dan niet verder. Wij zijn namelijk ook altijd op zoek. Voor u. Met de focus op logistieke oplossingen die slimmer, flexibeler, veiliger en duurzamer zijn dan u verwacht. Ons doel is een tevreden klant. Wat u bij een ander niet vindt, dat doen wij!

 

Offerte aanvragen

Missie en visie

 

Wij verwachten dat steeds meer ondernemingen zullen aanhaken in het proces van vergaande mechanisering en robotisering van magazijnprocessen. Daarin willen wij een cruciale rol spelen, aan inbound- of outboundzijde van het magazijn.

Visie 

Wij hanteren 4 kernbegrippen die volledig de lading dekken als het gaat om waarvoor wij staan, namelijk;

Techniek  –  Markt  –  Money  –  Mensen

 

Dit betekend bij ons;

Techniek is de tool, geen doel op zich

Markt is altijd leidend

Money is de uitdaging

Mensen zijn de spil

Onze missie is om bij elke aanvraag of innovatie de juiste mix te vinden voor deze kernbegrippen. Onze overtuiging en ervaring is dat we alleen dan komen tot de oplossing die op alle fronten passend is voor u als klant. Daarmee kunnen we de ultieme oplossing zoeken, hetzij standaard of custom made.

 

Historie

Wij hebben langjarige ervaring in het ontwikkelen en leveren van systemen rondom het losproces van stukgoed. De basis hiervoor ligt bij vele, door ons gerealiseerde projecten waarin de telescoopband de spil vormde. Ook hebben wij aan de wieg gestaan van het eerste, volautomatische lossysteem voor stukgoed, de Containerboy. Operationeel in 1999!

 

Offerte aanvragen
Wie zijn wij
Duurzaamheid

Duurzaamheid

 

Sinds vele jaren constateren wij dat de eisen, de volumes en de werkdruk in logistieke ketens hoger worden. Dit vraagt om verdere mechanisering of zelfs robotisering. Onze focus ligt op optimale mechanisering van losprocessen met als doel dit efficienter, sneller en mensvriendelijker te doen verlopen. Dus, wilt u uw mensen voortaan echt duurzaam inzetten en uw rendement verhogen bij uw losoperaties? Dan moet u ons eens uitnodigen.

Wij helpen u de balans te vinden tussen de cruciale factoren fysiek zwaar werk – werkdruk – opbrengst. De optimale balans bereikt u alleen bij inzet van de CargoPicker. Want daarmee is het tillen voor uw loodsmedewerkers verleden tijd en lost u meer colli’s of zakgoed per uur. Dus goed voor uw medewerkers en uiteindelijk goed voor uw bedrijf.

 

Offerte aanvragen