Wie zijn wij

Wie zijn wij

 

Maproloc Systems B.V.,opgericht door Anton Adelerhof, is het bedrijf achter de CargoPicker. Met de intentie vooruitstrevende oplossingen te bieden in logistieke omgevingen. Ontwikkelingen in de markt volgen wij op de voet, wij luisteren goed naar de klant en anticiperen daarop. Als dit u aanspreekt, zoek dan niet verder. Onze missie is oplossingen creeren die slimmer, flexibeler, veiliger en duurzamer zijn dan u verwacht. Ons doel is een tevreden klant. Wat u bij een ander niet vindt, dat doen wij!

 

Offerte aanvragen

Missie en visie

 

Steeds meer ondernemingen zien de noodzaak van investeren in mechanisering en robotisering van hun magazijnprocessen. Daarin willen wij een cruciale rol spelen aan inboundzijde van het magazijn.

 

Visie 

Onze aanpak omvat de volgende 4 kernbegrippen; 

Techniek  –  Markt  –  Money  –  Mensen.

Deze zijn altijd leidend voor onze strategie en staan bij ons voor;  

Techniek is de tool (geen doel op zich)

Markt is altijd leidend

Money is de uitdaging

Mensen zijn de spil

 

Wij dagen ons zelf iedere keer weer uit bij elke aanvraag de juiste mix hierin te vinden. Onze overtuiging en ervaring is dat we alleen dan komen tot de oplossing die op alle fronten passend is voor u als klant, hetzij standaard of custom made.

 

Historie

Wij hebben langjarige ervaring in het ontwikkelen en leveren van systemen rondom het losproces van stukgoed. De basis hiervoor ligt bij vele, door ons gerealiseerde projecten waarin de telescoopband de spil vormde. Ook hebben hebben wij aan de wieg gestaan van het eerste, volautomatische lossysteem voor stukgoed, de Containerboy. Operationeel in 1999!

 

Check History of unloading systems

 

Offerte aanvragen
Wie zijn wij
Duurzaamheid

Duurzaamheid

 

Sinds vele jaren constateren wij dat de balans in de logistiek tussen fysieke inspanning, werkdruk en hoge volumes steeds meer onder druk komt te staan. Dit vraagt om verdere mechanisering of zelfs robotisering. Onze focus ligt op optimale mechanisering van losprocessen met als doel dit efficienter, sneller en mensvriendelijker te laten verlopen.

Dus, wilt u uw mensen voortaan echt duurzaam inzetten en uw rendement verhogen bij uw losoperaties? Dan moet u ons eens uitnodigen.

Wij helpen u de balans te vinden tussen de cruciale factoren fysiek zwaar werk – werkdruk – opbrengst. De optimale balans bereikt u alleen bij inzet van de CargoPicker. Want daarmee is het tillen voor uw loodsmedewerkers verleden tijd en lost u meer colli’s of zakgoed per uur.

Goed voor uw losploegen en uiteindelijk goed voor uw bedrijf!

 

Offerte aanvragen