Turn key

Meer dan lossenTurn key

 

Losvraagstukken oplossen is onze corebusiness. In veel gevallen worden wij ook gevraagd te adviseren over het vervolgproces. Hierdoor hebben wij veel kennis in huis van het gehele inboundproces. Dit zetten wij om in concrete, dedicated oplossingen.

Ons sterke punt hierin is onze onafhankelijkheid. Dit resulteert in een systeem, toegesneden op uw wensen en budget. Zo zorgen wij dat u de continue goederenstroom die de CargoPicker genereert eenvoudig kunt bijbenen. 

Vraag ons naar de meest efficiente oplossing voor uw situatie en producten. 

 

Offerte aanvragen

Vergroten van flexibiliteitComplete opstelling

 

Van zeecontainer tot pallet. Een cruciaal stukje van de supplychain. Daar maken wij het verschil! De CargoPicker stapelt af, een conveyor transporteert het verder, een palletiseersysteem stapelt volautomatisch op de pallet. Een basis die naar wens kan uitgebreidt worden.

Ook bijvoorbeeld het automatisch opensnijden van zakken in plaats van palletiseren is mogelijk. Ook dit kan direct aansluitend na het losproces geimplementeerd worden.

Per project kijken we naar product, budget, palletmaten, benodigde capaciteit, beschikbare ruimte, mobiel of vast opgesteld. Onze leveranciers bieden een brede waaier aan oplossingen. Optioneel uitbreidbaar met palletdispensers, bufferbanen, stapelaars of wikkelaars.

De beste oplossing in alle opzichten bieden wij aan. Naadloos aansluitend bij hetgeen wij voor staan; Maximum profit, low cost (MAPROLOC).

Vertel ons uw situatie. Wij zoeken de gewenste oplossing.

 

Offerte aanvragen

Naadloze aansluiting doorFlexibele overgang

 

Tijdens het lossen rijdt de CargoPicker tot achterin de zeecontainer. Om de doorstroming en vervolgtransport van de producten te garanderen bieden wij de mogelijkheid om een telescopische bandtransporteur of een flexibele rollenbaan te koppelen. Deze lopen mee met de CargoPicker door een sensorgestuurde  koppeling of een mechanische koppeling. Hiermee wordt een naadloze overgang gegarandeerd naar bijvoorbeeld een palletiser of robot.

Aanvoer van de producten gebeurt daardoor ook in de juiste orientatie. Ook kan dit traject als tussenbuffer dienst doen. Diverse oplossingen zijn mogelijk.

Laat ons weten wat uw budget is en om welke producten het gaat. Altijd het juiste advies! 

 

Offerte aanvragen

InnovatieTot uw dienst

 

Uw gehele losproces mechaniseren/automatiseren? Wij kunnen u daarbij van dienst zijn.

As a member of Metaalunie, our mission is aligned with the international positioning strategy of the Netherlands. It endorses its key philosophy of Solving global challenges together. To join the conversation, visit NLplatform.com.

 

 

Offerte aanvragen

Contactformulier