Turn key

Meer dan lossenTurn key

 

Losvraagstukken oplossen is onze corebusiness. In veel gevallen worden wij ook gevraagd te adviseren over het vervolgproces. Hierdoor hebben wij veel kennis van het gehele inboundproces. Dit zetten wij om in concrete, dedicated oplossingen. Ons sterke punt hierin is onze onafhankelijkheid. Dit resulteert in een systeem, toegesneden op uw wensen en budget. Zo zorgen wij dat u de continue goederenstroom die de CargoPicker genereert eenvoudig kunt bijbenen. 

 

Vraag ons naar de meest efficiente oplossing voor uw situatie en producten. 

Offerte aanvragen

PalletiserenAutomatisering in stacking

 

In ons programma hebben wij een unieke robotoplossing, de Flex robot. Speciaal ontwikkeld voor toepassing in het warehouse. Naadloos aansluitend bij hetgeen wij voor staan; Maximum profit, low cost (MAPROLOC).

Deze Flex robot is opgebouwd uit een lichte en toch sterke, aluminium constructie. Opereert met voldoende nauwkeurigheid en een behoorlijke snelheid. Toegespitst op het beoogde doel; producten stapelen op pallets zonder milimeterwerk.  Vastopgesteld of op een track.

 

Vertel ons uw situatie en wij zoeken de beste oplossing voor u.

Offerte aanvragen

Naadloze aansluiting doorFlexibele overgang

 

Tijdens het lossen rijdt de CargoPicker tot achterin de zeecontainer. Om de doorstroming en vervolgtransport van de producten te garanderen bieden wij de mogelijkheid om een telescopische bandtransporteur of een flexibele rollenbaan te koppelen. Deze lopen mee met de CargoPicker door een sensorgestuurde  koppeling of een mechanische koppeling. Hiermee wordt een naadloze overgang gegarandeerd naar bijvoorbeeld een palletiser of robot.

Aanvoer van de producten gebeurt daardoor ook in de juiste orientatie. Ook kan dit traject als tussenbuffer dienst doen. Diverse oplossingen zijn mogelijk.

 

Laat ons weten wat uw budget is en om welke producten het gaat. Altijd het juiste advies! 

Offerte aanvragen

InnovatieTot uw dienst

 

Uw gehele losproces mechaniseren/automatiseren? Wij kunnen u daarbij dus van dienst zijn. Samen met partners ontwikkelen wij continue nieuwe oplossingen, met de CargoPicker als onmisbaar onderdeel. Van lossen tot palletiseren. Door de grote mobiliteit en flexibiliteit van de CargoPicker zijn diverse layouts mogelijk.

 

Maatwerk, toekomstgericht, low cost, nieuw of gebruikt, de klant is altijd koning bij ons.

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen

Contactformulier